måndag 30 november 2009

Tävling nr 2

Måndag igen, denna vecka tävlar vi om en fantastisk tvål från DAY HOME. Tvålen heter Classic och doftar citrongräs. Skriv en kort motivering om varför just du ska vinna. Vinnaren utses på söndag.
Lycka till!

söndag 29 november 2009

Sol i Stockholm

Idag skiner solen i Stockholm. Jag och Harry har precis kommit hem från en långpromenad.
Vi önskar er en trevlig advent.

Och vinnaren är...

Tack till alla er som varit med och tävlat, vinnaren i veckans tävling blir Sofie med bloggen drömhuset. Stort Grattis! Sofie, vänligen maila namn och adress till info@classicliving.se

För er som inte vann, kommer en ny chans redan imorgon.

lördag 28 november 2009

Kom ihåg!

Kom ihåg att första tävlingen avgörs på söndag. För att vara med och tävla önskar vi en kommentar om varför just du vill vinna.
Lycka till!

torsdag 26 november 2009

Finbesök

Här om veckan hade vi finbesök av gulliga och trevliga Hannah Graaf och hennes barn. I hennes blogg kan du läsa mer.
Tack Hannah för trevligt besök och ett fint inlägg i din blogg.

Mer Jul

Första advent närmar sig med stormsteg. Vi har plockat fram julsakerna och i butiken spelas julmusik. Skyltfönstret är inte riktigt klart än, jakten på en liten julgran fortsätter. Till helgen ska det glittra och glänsa även om skyltfönstret. Här bjuder vi på julsaker från olika leverantörer. Kom ihåg att vi gärna skickar varor till dig som inte har möjlighet att besöka butiken. Mer info om hur här till höger.

Blompinne från Cooee finns även i frost och svart 49 kr
Dekorativa stjärnor från Cooee att ställa på bordet eller hänga upp 65 kr
Hjärta från Selma design, finns i tre storlekar från 39 kr
Silver ängel i läderrem från DAY HOME 150 kr

Gårdagen

Kundkvällen igår var trevlig, glöggen värmde gott i ruskvädret stockholm bjöd på.
Elin och Filippa håller upp sina julfynd.

onsdag 25 november 2009

Kundkväll

Ikväll är det dags för årets sista kundkväll. Vi bjuder på glögg, pepparkakor och 10% rabatt. Vill du bli inbjuden till dessa kvällar, skicka namn och mailadress till kundklubb@classicliving.se.
Välkomna ikväll mellan 17-19.


måndag 23 november 2009

Tävling nr 1

Första gåvan att tävla om är 2-pack kökshanddukar från Himla, en svart och en vit. Kökshanddukarna är 50 x 70 cm och gjorda i 100% bomull.
Lycka till!

Adventstävling

För att förgylla en grå måndag innan löning tänkte vi berätta om vår adventstävling. Varje vecka fram till jul lottar vi ut en gåva från butiken. Vad ni tävlar om visas här på blggen varje måndag kl 13. Tävlingen avslutas sen varje söndag. För att vinna ska du skriva några rader om varför just du ska få denna lilla gåva. Detta gör du i kommentarsfältet. Länkar du till denna tävling i din blogg har du dessutom större chans att vinna.
Lycka till!

lördag 21 november 2009

Julklappstips

Slipp stressen innan jul, köp julklappar i god tid. Nedan visar vi några utvalda tips på julklappar. Kom ihåg att det går bra att beställa allt det vi visar, via bloggen. Vid intresse, vänligen maila oss på info@classicliving.se eller besök oss i butiken.

Ullmössor 349 kr

Skinntofflor 345 kr

Egen designat smycke 395 kr
Mer info

Örhänge i silver och corian 475 kr

fredag 20 november 2009

DAY jul

Leveranserna med julsaker har kommit in under hela november men vi har väntat med att ta fram dom tills nu. Nästa vecka smyckar vi butiken med julsaker. Här får ni en tjuvtittDAY's underbara julkulor.



onsdag 18 november 2009

Favorit

Läderarmbanden från Cooee Design är en stor favorit. Tidigare visade vi svalan, nu finns även hästskon i butiken. Precis som svalan finns hästskon i silver eller gulddouble.

Pris Silver 735 kr
Guld 835 kr

lördag 14 november 2009

Nyhet!

Butiken har berikats med dessa underbara tvålar, handkrämer och doftljus. Vi har dom i tre dofter, citronmeliss, oliv & lavendel och grapefrukt. Pumpflaskorna är i plast och kan därför lätt skickas till dig som inte har möjlighet att besöka butiken.

Tvål 129 kr
Handkräm 155 kr
Doftljus 245 kr

fredag 13 november 2009

Sara med väninnor

Gårdagens tjejkväll var väldigt trevlig och lyckad. Sara och hennes väninnor botaniserade runt i butiken och var både shoppingsugna och nyfikna på sortimentet. Tjejernas kväll avslutades högre upp på gatan med middag på Melanders fisk.
Tack och välkomna åter.


torsdag 12 november 2009

Tjejkväll

Ikväll är det dags för Sara att ha tjejkväll. Sara är granne till butiken, hon bor i porten bredvid. Ikväll har hon bjudit in sina väninnor till en inspirationskväll hos oss. Kvällen bjuder på inspiration, tips och trix. Bilder kommer senare.

onsdag 11 november 2009

Cooee x-mas

Cooee Design är inte bara experter på att göra fantastiska smycken. Dessa stjärnor kommer också från Cooee Design. Stjärnan används med fördel stående och är försedd med en lampa. Stjärnan finns i fyra färger, svart, frost, silver och röd. Priset är 295 kr för dom röda, svarta och frost. Den i silver kostar 495 kr. Dessa skickas enkelt till dig som inte kan besöka butiken, maila info@classicliving.se för ytterligare information.

Pris: 295 kr

tisdag 10 november 2009

Tofflor

Dessa söta tofflor har precis kommit till butiken. Dom är gjorda i Frankrike och är i det mjukaste skinn du kan tänka dig. Kom ihåg att vi gärna skickar varor till er som inte har möjlighet att besöka oss i butiken. För beställning vänligen maila info@classicliving.se.
Pris: 345 kr

Slänga med stil

Denna snygga papperskorg kommer från DAY HOME och är gjord i buffelskinn. Den silverfärgade ringen gör dessutom denna papperskorg till något alldeles extra.


Pris: 995 kr

torsdag 5 november 2009

Utmärkt julklapp

Vi kan stolt presentera att vi nu säljer Marias fantastiska smycken. Dessa halsband går att beställa med valfri inskription, antingen ett längre ord eller två kortare. Du får även välja om du önskar kulkedja eller läderband i guld eller svart. Halsbanden kostar 395 kr och beställs på info@classicliving.se eller i butiken på Eastmansvägen 15, Stockholm.

Du hämta ditt smycke hos oss i butiken eller får det hemskickat. Kom ihåg att skriva namn, adress, telefon, vilket text du önskar och kedja eller läderband i ditt mail.

Är inte detta en utmärkt julklapp?




måndag 2 november 2009

Dessa vackra servett ringar kommer från DAY HOME och är gjorda i hammrat nysilver. Ett väldukat bord är så inbjudande. Och visst blir känslan lite lyxigare med dom små detaljerna.

Servettringar i sammetsask om 6 st 695 kr






Ordningen återställd

Nu är ordningen återställd, butiken är öppen!
Gotland var underbart, nu är vi redo att ta emot julen.
Välkomna!